Právě je 21 črc 2017 22:34

Warez Forum Best-Warez.Cz - Reklama


Vaše reklama zde! Klikni a dozvíš se bližší informace!
Web je na prodej / Website is for sale - info@openservis.cz





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 Padá PC 
Autor Zpráva
Osadník
Osadník

Registrován: 06 bře 2008 15:58
Příspěvky: 3
Příspěvek Padá PC
.
At delam na PC cokoli (staci mit otevrenejch vic oken, nebo hrat jakoukoli gamesu) tak se dycky po nejakym case sam resetuje... :evil:

Zacal to delat od ty doby co sem nakoupil novy veci (krom hdd a cdromky vsechno) a ted nevim co s tim, asi neco poslat na reklamaci ale ja nevim co.. grafika to asi nebude, tu mam 2 dny a padalo to i se starou grafikou, disk sem zformatoval vcera a hodil novy widle, ramky nevim jestli by todle mohly zapricinit takze na vyber podle me zustava: zakladovka nebo procak.

A pac se v tom fakt nevyznam budu rad za jakykoli rady kteryma zjistim co by mohlo byt spatny, popripade jestli se s tim neda delat neco jinyho nez reklamace, pac bejt mesic bez kompu... :?

Btw co mam presne za dily mam v podpisu.

_________________
CPU: Intel Core 2 Duo E6850 3ghz; RAM: A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition; MB: Asus 5NT WS - nForce Dual PCI-E x 16; VGA: Gainward BLISS 9600GT 512MB) HDD: Segate Barracuda 120gb a 160gb


07 bře 2008 09:48
Profil
Moderator
Moderator

Registrován: 17 říj 2006 19:37
Příspěvky: 430
Příspěvek 
jaký máš zdroj?

_________________
Obrázek


07 bře 2008 10:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Osadník
Osadník

Registrován: 06 bře 2008 15:58
Příspěvky: 3
Příspěvek 
Zdroj mam Fotron Blue Storm 2 500w

_________________
CPU: Intel Core 2 Duo E6850 3ghz; RAM: A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition; MB: Asus 5NT WS - nForce Dual PCI-E x 16; VGA: Gainward BLISS 9600GT 512MB) HDD: Segate Barracuda 120gb a 160gb


07 bře 2008 12:15
Profil
Moderator
Moderator

Registrován: 17 říj 2006 19:37
Příspěvky: 430
Příspěvek 
Možných problémů je více...třeba bych hledal problém v kabeláži...špatně rozvedené kabely ze zdroje...tím pádem malá voltáž jednotlivých součástek....díky tomu je možná systém nestabilní.Nebo to můžou být porouchané paměti....měl bys je nechat projet programem memtest86 alespoň 12 hodin v kuse.

_________________
Obrázek


07 bře 2008 13:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Osadník
Osadník

Registrován: 06 bře 2008 15:58
Příspěvky: 3
Příspěvek 
a kdyz mam 2x1gb ramky tak to mam nechat bezet kazdou zvlast nebo najednou?

_________________
CPU: Intel Core 2 Duo E6850 3ghz; RAM: A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition; MB: Asus 5NT WS - nForce Dual PCI-E x 16; VGA: Gainward BLISS 9600GT 512MB) HDD: Segate Barracuda 120gb a 160gb


07 bře 2008 13:58
Profil
Moderator
Moderator

Registrován: 17 říj 2006 19:37
Příspěvky: 430
Příspěvek 
dohromady....

_________________
Obrázek


07 bře 2008 14:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Domobrana
Domobrana

Registrován: 07 úno 2007 00:58
Příspěvky: 47
Příspěvek 
Ale i tak, ten zdroj je vzhledem k sestavě nevyhovující. Zkusil bych nejdřív silnější zdroj.


10 bře 2008 10:43
Profil
Osadník
Osadník

Registrován: 05 led 2007 09:13
Příspěvky: 4
Příspěvek 
Kdysi bylo padání i známka přehřívání. To sice u nových procesorů nehrozí, ale co takhle chipset?
Co se týká MB od Asusu, tak ty se hřejí docela fest.
Jinak jsou to v naprosté většině paměti, zdroj, nebo CPU. Samozřejmě jsou to jen polovodiče , takže je možné úplně všechno (to až to budou celé vodiče , to bude jiná...), ale hlavně bych zkusil zatížit tohle a uvidí se.


10 bře 2008 14:11
Profil
Osadník
Osadník

Registrován: 05 led 2007 09:13
Příspěvky: 4
Příspěvek 
Ještě mě tak napadá. Je to sice nový HW, ale nejsou na MB náhodou nějaké divně vypadající kondenzátory? Pro laika: to jsou ty velké válečky postavené nastojato. Musí mít rovné vršky. Jakmile se nějaký vypoukne (nafoukne) je to špatně a honem vyměnit. Tohle umí nadělat taky pěknou paseku a ať je výrobce kdoví jak renomovaný, všichni osazují stejný levný aušus.


10 bře 2008 14:17
Profil
Osadník
Osadník

Registrován: 06 kvě 2008 10:34
Příspěvky: 8
Příspěvek 
tak ja nevim jestli si to uz vyresil ale asi jo. kdyby nahodou ne tak zdrojem to urcite neni! jak tu nekdo psal.
dela ti to i bez pretaktovani?
ja bych na zkousku otevrel case, aby trochu vetrala pac tohle vetsinou dela prehrivani nebo nedostatecna voltaz neceho - bud pameti nebo i cipestu, prociku, spatne nastavena v biosu.

projed pc v poradny zatezi treba orthosem.


20 kvě 2008 18:42
Profil
Osadník
Osadník

Registrován: 04 čer 2008 16:32
Příspěvky: 5
Příspěvek 
mě taky padal tak dvakrát týdně když sem měl starý pc a bylo to protože mb podporoval max 512 ram a já tam nacpal dvě 256 který při součtu měli 520mb vyměnil sem to a šlapalo to..


23 čer 2008 11:53
Profil
Osadník
Osadník

Registrován: 26 bře 2009 04:25
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Padá PC
me todle taky delalo novy PC :X pomohlo pretaktovani ..proste na standartnim FSB to padalo ale jakmile jsem ho zmenil tak bylo vse OK


17 kvě 2009 20:00
Profil
Osadník
Osadník

Registrován: 09 črc 2017 06:37
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Padá PC
Your topic is very useful,Thanks for your sharing.

goldenslot

gclub casino


09 črc 2017 07:07
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Žádný ze zobrazených souborů, které můžete vidět na této stránce, nejsou umístěny na tomto serveru. Všechny odkazy jsou poskytovány uživately. Správci tohoto serveru (www.best-warez.cz) nenesou odpovědnost za příspěvky odeslané užívately, popřípadě za jejich další akce. Nepoužívejte tento server pro distribuci jakéhokoliv materiálu, který je v rozporu s autorským zákonem. Vše činíte na vlastní odpovědnost. Stahujte jen soubory, na které vlastníte legální oprávnění.
Powered by phpBB © phpBB Group.
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO